• Deze drie kanjers van onze school hebben de nationale SlimmerIQuiz gewonnen!
 

Welkom 

Kindcentrum CBS de Akker: waar talenten groeien! Onze school is een open christelijke school en is gelegen in de wijk Oosterboer in Meppel. Kinderen van 0-12 zijn bij ons van harte welkom. Leren doen we op school met hoofd, hart en handen waarbij talenten van kinderen mogen groeien. We doen dit in een veilige leeromgeving waar ieder uniek kind mag zijn wie hij of zij is.  Onze school heeft zowel een lokale als ook een regionale functie doordat we tevens passend voltijd onderwijs bieden aan hoogbegaafde leerlingen (Kwadraat-afdeling).

Kalender

  • 21 mei 2019 19.30 Oudercafé (regulier + kw.)
  • 22 mei 2019 9.00 Peutergym
  • 23 mei 2019 Schoolreis groep 1/2
  • 29 mei 2019 Studiedag: kinderen vrij!
  • 30 mei 2019 Hemelvaart (2 dagen vrij)
  • 31 mei 2019 Hemelvaart (2 dagen vrij)
  • 03 juni 2019 Avondvierdaagse

naar de volledige kalender...

Groepsnieuws

Schaduw ontdekken

1B-2B
Vandaag hebben we het over schaduwen gehad en ze bekeken. De kinderen gingen in tweetallen elkaars schaduw tekenen. Opeens zagen we heel veel schaduwen en ontdekten we dat je met je handen ook leuke bewegingen in de schaduw kunt maken. Om 12 uur
lees meer...

Slotfeest leesvirus

7
Vanmorgen zijn de leerlingen van de groepen 6 naar de Plataan geweest voor het slotfeest van het leesvirus. We hebben genoten van het interactieve toneelspel. En de quiz.
lees meer...

Geslaagd!

7
Jippie! 🎉🎉 Alle leerlingen van groep 7 zijn vanmorgen geslaagd voor hun theoretisch verkeersexamen! Super knap gedaan!👍 Op naar het praktisch examen op dinsdag 17 april.🚲
lees meer...

Verkeersexamen groep 7

7
Donderdag 5 april gaan de leerlingen van groep 7 het theoretisch verkeersexamen maken. Hiervoor hebben we op school al flink geoefend, maar je kunt eventueel thuis ook oefenen op onderstaande site: https://examen.vvn.nl/oefenen Succes!
lees meer...

SchoolApp2 instructievideo

Om nog beter op de hoogte te blijven kunt u gebruik maken van de SchoolApp. Ouders bij ons op school ontvangen een inlogcode waarmee ze informatie uit de groep van hun kind kunnen zien zoals foto's of toekomstige activiteiten. U kunt de app downloaden in de AppStore of Google Play. U kunt de app ook gebruiken als u de nieuwsbrieven wilt lezen of algemene informatie over de school wilt zien.